Vis mer

Hageutstyr og maskiner for hobbygartnere

Fra plenklippere til vannpumper

Dine grønne fingre pluss Einhells knallrøde hageverktøy! Vårt brede utvalg av plenklippere, hekksakser, kjedesager og vannpumper er ikke bare blikkfang for hobbygartnere, men også for å holde plenen og gresset friskt og godt vedlikeholdt.  Enten du har en golfbane eller en frukthage, finner du det riktige verktøyet til hageprosjektene dine hos Einhell.

Einhell-fordel for hobbygartneren
  • Valuta for pengene
  • Inntil 24-måneders garanti og telefonstøtte
  • Effektive og miljøbevisste maskiner
  • Premium kvalitets- og sikkerhetsstandarder
  • Verktøy og produkter utviklet internt

Einhell hageutstyr for alle bruksområder

Plenklippere

Gresset har aldri vært grønnere!

Hos Einhell finner du den rette plenklipperen til din hage! Elektriske plenklippere imponerer med lav vekt og stillegående drift. Bensinplenklipperen har imidlertid større rekkevidde og fleksibilitet. En batteridrevet plenklipper kombinerer det beste fra to verdener. Med Einhells Power X-Change batterisystem arbeider du uavhengig av faste strømkilder og fossilt drivstoff. Du setter bare i det kraftige universalbatteriet og starter opp - og når ut til alle hjørnene i hagen. Ingen ledninger. Ingen bensinlukt.

Kultivatorer

Profesjonell fornyelse av plenen din

En kultivator fra Einhell gir plenen det friske luften den trenger. Den harver gressbakken, fjerner mose og ugress og holder plenen sunn. Harving skaper rom for friske, sterke strå og gir gresset den friheten det trenger for å vokse. Utvalget fra Einhell omfatter rene kultivatorer og kombinasjonsmodeller, som også kan brukes som plenluftere. For ekstra fleksibel bruk tilbyr vi også batteridrevne kultivatorer fra vår universelle Power X-Change batterisystem.

Trimmere og motorljåer

Perfekt plenklipping helt til de ytterste kantene

Med en Einhell gresstrimmer kan du fjerne overflødig gress, finklippe rester og utilgjengelig ugress raskt, nøyaktig og uanstrengt. Den roterende nylontråden i skjæreverktøyet betyr at du ikke trenger å tenke på kanter, hjørner eller trær. Motorljåer bruker metallkniver i stedet for nylontråd. Dette gjør dem til det perfekte kutteverktøyet for klipping av kraftige ugresstrå og gjenstridige røtter eller trestrukturer. For maksimal bevegelsesfrihet er mange av våre trimmere utstyrt med batteridrevne motorer i Power X-Change-batterisystemet.

Hekksakser

Bli en ekte buksbomkunstner!

Utvalget av hekksakser fra Einhell er like allsidig som utvalget av hekkplanter. Avhengig av bruksområde og vekst kan du velge mellom elektriske hekksakser, batteridrevne hekksakser og bensindrevne hekksakser. Fordelene sier seg selv: Med en bensindrevet hekksaks får du full kraft til hekker med mye greiner; en elektrisk hekksaks er mer komfortabel for spinklere vekster. Og med de batteridrevne hekksaksene fra vår Power X-Change-serie kombinerer du høy ytelse med maksimal bevegelsesfrihet.

Vannpumper

Rennende vann - når, hvor og hvordan du selv ønsker!

Høykvalitets-vannpumper og vannverk for private husholdninger fra Einhell. Med en regnvannspumpe bruker du oppsamlet regnvann eller naturlige kilder til å forsyne hagen med vann, mens du dekker husholdningens varmtvannsbehov med et husholdningsvannverk. Med hagepumper kan du transportere vannet effektivt, for eksempel i damsystemer eller kunstige bekker. Og en spillvannspumpe hjelper deg hvis du har høy vannstand eller en oversvømt kjeller. Pumper kan være så allsidige!

Hageredskaper

Det riktige utstyret for de grønne fingrene dine

Einhell hageutstyr og hagemaskiner forvandler plenen, hekkene og trærne til en ekte oase av ro og fred. Vårt omfattende sortiment for amatørgartnere inkluderer batteridrevne plenklippere, kjedesager, elektriske hekksakser, bensindrevne kultivatorer og mye mye mer. Alle maskinene og redskapene våre er utviklet og designet av hageeksperter i Tyskland - for de høyeste kravene, et overbevisende forhold mellom pris og ytelse og maksimal glede over hagearbeidet.

Erfaring og lidenskap Hagearbeid er en lidenskap! Dette er grunnen til at vi sørger for at alt hageutstyret vårt er lett å bruke og har pålitelig kvalitet. For langvarig arbeidsglede!

Power X-Change-batterisystemet

Full kraft for batteridrevne hageredskaper!

Ett batteri, tusen muligheter! Bli kvitt floken av ledninger og kabler, og bli med inn i en bekymringsløs fremtid med vårt Power X-Change Et glimrende konsept fra Einhell: Batteriene våre er multifunksjonelle og passer til alle våre Power X-Change-redskaper. Du kan benytte alt hageutstyret fra plenklippere til kjedesager med én og samme batteritype. Langvarig, kraftfull og fleksibel! Oppdag det omfattende universet til Power X-Change.  For flere muligheter, større frihet og bedre komfort under hagearbeidet.