Impressum

Ansvarlig for redigering og innhold:

Einhell Nordic A/S
Rokhøj 26
8520 Lystrup
Denmark

Telefon: +47 38 17 70 80  
Faks: +44 1516481501
E-post: [email protected]

 

 

Selskapstype: Aktieselskab (A/S)
Mva.-nr.: 31622875
Daglig leder: Lars Baerentsen

Konsept, design og utvikling

Communiacs - Kontor for web i Passau
Communiacs. Kontor for web, e-handel og online-markedsføring

Opphavsrett

Med forbehold om alle rettigheter. Tekst, bilder, grafikk, lyder og plassering av alt dette på nettstedene til Einhell Nordic A/S er beskyttet av loven om opphavsrett og andre kommersielle opphavsrettigheter. Innholdet på disse nettsidene må ikke kopieres, spres, endres eller gjøres tilgjengelig for tredjepart for kommersielle formål. Enkelte Einhell Nordic A/S-nettsteder inneholder også bilder som er underlagt tredjeparts opphavsrettigheter.

Hvis ikke annet er spesifisert, er alle varemerkene på Einhell Nordic A/S beskyttet av varemerkeloven. Dette gjelder særlig for Einhell Nordic A/S-varemerker, typeskilt, firmalogoer og emblemer. Merkene og designelementene på våre nettsteder er den intellektuelle eiendommen til Einhell Nordic A/S Einhell Germany AG eller tredjepart. Dette nettstedet gir ikke lisens for bruk av den intellektuelle eiendommen til Einhell Nordic A/S eller tredjepart.

Ansvarsfraskrivelse

Einhell Nordic A/S legger mye arbeid i å utarbeide innholdet på disse internettsidene og sørger for at de er oppdateres regelmessig. Likevel er de bare ment å gi ikke-bindende generell informasjon og kan ikke erstatte detaljerte individuelle råd for å hjelpe den mulige kjøperen å ta sin beslutning. De tekniske funksjonene og utstyret kan variere, særlig avhengig av landet der produktene selges. De kan når som helst endres. Bindende oppdaterte spesifikasjoner om funksjonene, utstyret og egenskapene til produktene våre får du kun hos din autoriserte forhandler eller importør.

Einhell Nordic A/S garanterer ikke at informasjonen på disse sidene er oppdatert, nøyaktig og komplett, eller at sidene alltid er tilgjengelige uten funksjonsfeil.

Når vi henviser til tredjeparts nettsider (koblinger), fraskriver Einhell Nordic A/S seg alt ansvar for innholdet i disse tilkoblede sidene. Ved å aktivere referansen forlater du informasjonstjenesten til Einhell Nordic A/S Andre bestemmelser kan da gjelde for tredjeparts tjenester, særlig med hensyn til datavern.

Einhell Nordic A/S fraskriver seg videre alt ansvar for tilknyttede tjenester – særlig for nedlasting av filer som fremskaffes av Einhell Nordic A/S på nettsidene til Einhell Nordic A/S – ved tilfeller av lett skjødesløshet, bortsett fra slikt som gjelder fundamentale, kontraktuelle forpliktelser som liv, helse og legeme, eller krav ut fra produktansvarsloven. Det samme gjelder for skjødesløshet fra våre assistenters side.