Einhell. Batterikompetansen.

Ett batteri til over 300 maskiner til verksted og hage.

Aldri mer kabelsalat! Ved hjelp av topp moderne teknologi og ærgjerrige visjoner har vi klart å utvikle et batterisystem som gir mulighet til å nyte ledningsløs frihet i alle situasjoner. Enten det gjelder verktøy, hageredskaper eller en elsparkesykkel: Takket være den fleksible skiftingen av batteripakke og maskiner, kan alle medlemmene i Power-X‐Change-familien forsynes ledningsløst med energi.

Ledningsløs frihet.

For verktøy og hage.

Når man slipper å bekymre seg om for korte skjøteledninger eller for få stikkontakter. Når maskinen kommer til prosjektet i stedet for omvendt. Når man bare klikker batteriet på plass og kan sette i gang straks, enten det gjelder gressklipper, hagepumpe, borhammer eller våt-/tørrsuger.

Da opplever man den ledningsløse friheten. Da er det Power X-Change. Dette er vårt oppdrag!

Topp moderne teknologi.

Solid kvalitet.

Power X-Change-batteriene er selve kjernen i plattformen. Derfor bruker vi bare de aller beste komponentene i batteriene, som kraftige li-ion-celler av nyeste generasjon og vår intelligente, prosessorstyrte batterielektronikk, som benytter Active Battery Management System. Dette gjør vårt PXC-batteri til et av de sikreste i bransjen og sørger i tillegg for effektivitet, pålitelighet og lang levetid. Også når det gjelder alle andre komponenter, sørger vi for lang levetid, for eksempel ved å bruke Brushless-motorer. 

Utholdende.

Når dette er viktig.

Uansett hvor store prosjektene blir: Med de ulike kapasitetene (Ah) kan driftstiden for batteriet tilpasses alle prosjekter.

Enten du bare skal sette opp en hylle eller vil bygge et helt hus i trærne. Enten hagen din er bitte liten eller på størrelse med en fotballbane. Med to batterier å veksle mellom kan du arbeide nesten uavbrutt. Og uansett hvor store utfordringene er, takler du dem med Power X-Change.

Effektive maskiner. Kraftfulle batterier.

Som batterisystem for ekte tusenkunstnere er våre Power X-Change-batterier ekstra kraftige. Med inntil 1350 watt kan de batteridrevne verktøyene og hageredskapene absolutt måle seg med tilsvarende ledningsutstyr. I stedet for å skifte til 36 V-batterier ved bruk av mer effektkrevende maskiner kombinerer PXC ganske enkelt kraften fra to batterier ved hjelp av Twin-Pack-teknologien.

På den måten leverer vi hele 2700 W! I tillegg gir dette et ryddigere verktøyskap, du sparer penger, og fremfor alt kan 18 V-batteriene brukes enkeltvis igjen etterpå.

18 V + 18 V = 36 V! Twin-Pack teknologien.

Med forskjellige spenninger og kapasiteter kan du etter ønske tilpasse batteriytelsen målrettet til dine bruksområder og verktøy. For ekstra kraftige maskiner, for eksempel utvalgte gressklippere, kjedesager eller våt-/tørrsugere har vi utviklet Twin Pack‐teknologien. Med den kan du bruke to Power X‐Change-batterier samtidig – og oppnå hele 36 V batterikraft!

Enda mer langvarig arbeid: For å kunne øke ikke bare kraften, men også driftstiden for 36 V-utstyr uten plagsom etterlading, har vi i Double Twin-Pack-teknologien plassert to ekstra batterier på toppen. På den måten blir kapasiteten fire batterier. Når ytelsen til de to første batteriene er brukt opp, kobler systemet automatisk inn de to ekstra batteriene. På den måten kan for eksempel den batteridrevne plenklipperen GE-CM 36/47 HW Li klippe hele 500 m² + 500 m² = 1000 m² plenareal på én batterilading.

Power X-Change Plus for ekstra batterikraft.

Batterier er forskjellige, ikke bare med hensyn til driftstid og vekt. Det avgjørende er også kraften som stilles til rådighet. Hvis du for eksempel skal bruke vinkelsliperen til kapping, er driftstiden (se Ah-spesifikasjon) ikke særlig viktig. Men det er derimot tilstrekkelig kraft. Vi kan sammenligne med bilkjøring. Ved kjøring i bakker eller forbikjøring trengs det mer kraft, altså flere hestekrefter/kilowatt.

Med Power X-Change Plus-teknologien står det mer kraft til rådighet med det samme celleantallet. Gjennom en smart kjøle- og ytelsesorientert batteridesign og målrettet valg av ekstra effektive celler står Power X-Change Plus både for flere krefter og for noe ekstra når det gjelder driftstid og levetid.

2-i-1-batteriet! Multi-Ah-teknologien.

De nyeste batteriinnovasjonen fra Einhell gir brukeren to muligheter: Enten 300 % lengre levetid eller 50 % lengre driftstid. Det nye Power X-Change-batteriet kan ved hjelp av Multi-Ah-teknologien enten benyttes som 4,0 Ah-batteri eller som 6,0 Ah-batteri.

Valget mellom 4 Ah-batteri og 6 Ah-batteri gjøres helt enkelt med et knappetrykk. Velger du 4 Ah-batteriet, behandles cellene ekstra skånsomt. Da har batteriet inntil 3x ganger lengre total levetid sammenlignet med vanlige li-ion-batterier.

6 Ah-batteriet har normal levetid, men egner seg spesielt godt til maksimal driftstid ved kapasitetsintensive bruksområder som for eksempel gressklipper eller batteridrevet våt-/tørrsuger, for det leverer 50 % mer driftstid (enn et 4 Ah-batteri).

Tekniske detaljer Finn ut hvordan Power X‐Change-batteripakken utmerker seg.

Bruker du allerede Power X-Change?

1
Batteritype
300+
Maskiner
0
Kabelsalat

Plattformbatteri: Spar penger enkelt og smart

Når et batteri (eller for 36 V-maskiner to batterier) og en lader er tilgjengelig, kan alle andre maskiner kjøpes „Solo“, dvs. uten batteri og lader. På den måten kan du på en smart måte spare penger uten å måtte gå på akkord når det gjelder utstyr eller kvalitet.

Skåne miljøet uten kompromiss

Power X-Change gir mulighet til å bruke én batteritype til alle verktøy og hageredskaper i stedet for å bruke egne batterier og ladere til hver enkelt maskin. Ettersom det trengs færre batterier og ladere ved bruk av batteriplattformen, får du færre batterier å holde styr på, dessuten er dette ressursvennlig og dermed miljøvennlig.

Trenger du enda mer batterikraft?

Følg med på vårt nyhetsbrev eller oppdag nå dine batteridrevne maskiner til hage og verksted.