Hele historien kort fortalt

Dette er Einhell Nordic A/S

Einhell Nordic A/S ble etablert i 2018 og dekker markedene i Danmark, Sverige, Norge og Island. Selskapet eies i fellesskap av Einhell AG og Millarco International A/S. Einhell Nordic A/S har hovedkontor ved Millarco International A/S i Lystrup, Danmark, med salg, utstillingshall, service, produktopplæring med mer, og all distribusjon av Einhells produkter skjer gjennom Millarcos solide logistikksystem i Norden.

Med Einhells omfattende produktsortiment til konkurransedyktige priser og Millarcos langvarige erfaring med det nordiske markedet har Einhell Nordic det best mulige utgangspunktet for å bli en av de ledende aktørene på markedet for elektroverktøy i Norden.

Einhell NO tidslinje:

  • 2018: "Einhell Nordic A/S" opprettet
  • Dekker det nordiske markedet
  • I øyeblikket: 72 ansatte
Vår filosofi: Høykvalitetsprodukter med best valuta for pengene og førsteklasses kundeservice. Dette er det Einhell Nordic står for.

Suksesshistorien fra Tyskland

Hvordan Einhell ble Einhell

Da Josef Thannhuber i begynnelsen av 1960-årene overtok installasjonsforretningen til sin onkel, Hans Einhell, hadde han ingen anelse om hvilken suksesshistorie han en dag skulle skrive. I dag, over 50 år senere, er Einhell AG blant de internasjonalt ledende selskapene i gjør-det-selv-segmentet. Flere tiårs hardt arbeid, utrettelig engasjement og forretningsmessig forutseenhet har gitt resultater. En ekte banebryter!

Du finner mer informasjon på nettstedet for Einhell Germany AG.