Perfekt service for din robotplenklipper

Oppdag alle tilbudene du kan benytte

Her finner du en oversikt over tjenestene som tilbys for Einhell robotplenklippere. Hjelp til installasjon av robotplenklipperen i hagen: Vi kan tilby hurtigveiledning, installasjonsvideoer og dessuten installasjonsservice. Når du har funnet den riktige plenklipperen, kommer servicepartneren hjem til deg og installerer robotplenklipperen i hagen. Du kan be om installasjonsservice direkte via Einhell. Du kan også finne informasjon om tilbehør til robotplenklipperne. Som passer for din Einhell FREELEXO!

Installasjonsservice

Kom i gang med robotplenklipperen ved å bruke installasjonsservicen vår

Hurtigveiledning

Her kan du lære hvordan du skal betjene robotplenklipperen

Installasjonsservice

Få hjelp av fagfolk

Har du kjøpt en robotplenklipper, men trenger hjelp til å installere den i hagen? Ikke noe problem: Bruk installasjonsservicen vår, og benytt deg av alle fordelene. Avtal tid, så vil en tekniker komme hjem til deg i løpet av 14 dager for å legge grensekabelen på en profesjonell måte. Teknikeren vil også hjelpe deg å pakke ut og montere robotplenklipperen, pluss sette opp og programmere den. Med en testkjøring av enheten og instruksjoner om hvordan du skal betjene robotplenklipperen, blir du kjent med alle funksjonene og innstillingene sammen med en teknikeren. Vi har også en fjernhjelpstjeneste.

Merk: Installasjonsservicen inkluderer ikke tilbehør og kan koste ekstra. Tjenesten er tilgjengelig i begrensede områder.

Gjør-det-selv-installasjonsvideoer

Hvordan konfigurere din Einhell robotplenklipper!

Fremdeles ikke sikker på hvordan du skal klargjøre og sette i gang robotplenklipperen din? Vår videoveiledning leder deg gjennom oppsettet trinn for trinn og viser deg alle de viktige punktene: Du får informasjon om hvordan du skal komme i gang ved å kontrollere alle delene til produktet og tilbehøret som du trenger til installasjonen. Det finnes detaljert informasjon om hvordan du kan installere kabelen riktig med ekstra tips. På under 2 minutter kan du lære deg riktig tilkobling av plenklipperen til ladestasjonen, og i tillegg får du informasjon om hva du må passe på når roboten klipper for første gang.

De første trinnene ved installasjon av plenklipperen
Installere kabelen
Koble til ladestasjonen
Første gangs klipping

Har du flere spørsmål?

Har du spørsmål om våre robotplenklippere eller våre tilleggstjenester? Vi står gjerne til tjeneste med personlig støtte! Kontakt oss via servicetelefonen eller send oss en melding.

+47 21 93 19 72

Mandag til Torsdag
8:45 - 17:00

Fredag
8:45 - 15:15

Forespørsel om installasjonsservice

Hvis du ønsker installasjonsservice for din nye FREELEXO, kan du begynne her med å skrive inn alle nødvendige opplysninger i dette skjemaet. Deretter kontakter vi deg med et kostnadsoverslag.

User Data

Please fill in all fields that are mandatory, so that we can contact you to your request.

Service Product Data

Please insert data for the service and your mower.

? Where do I find the article number?