Einhell er partner med

Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team.

Vi starter 2023 fra "pole position": Fra 1. januar 2023 er Einhell den nye partneren til Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team og skal bistå som "Official Tool Expert" i toppklassen innen motorsport. Som stolt partner bistår vi Mercedes-laget med batteriverktøyene våre, og dermed setter vi vår batterikompetanse på prøve under de mest ekstreme forhold.

4 CITIES - 3 CONTINENTS - 1 EINHELL GUERILLA ACTION

We made a global statement as a season opener 2023.

It’s the biggest guerilla campaign that Einhell Germany AG has ever run in the almost 60 years of the company’s history: A specially developed animation was projected onto the facades of buildings on 3 different continents in 4 different cities - in Barcelona, London, Melbourne and Montreal – at the same time. The reason? The start of Einhell’s first season as the “Official Tool Expert” of the Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team. The guerilla action is intended to underline its support for the racing team. We wish our partner a successful season 2023!

"Vi er stolte over å være 'Official Tool Expert' for det mest suksessfulle Formel 1-laget de siste ti årene og bistå dem med våre batteriapparater. Dermed kan vi sette vår batterikompetanse på prøve under de mest ekstreme forhold."
Andreas Kroiss
CEO for Einhell Germany AG

TO PARTNERE. MAKSIMAL PRESTASJON.

Når batterikompetanse når et nytt nivå ...

...da snakker vi teknologi. Kraft. Utholdenhet og lidenskap. Og maksimal PRESTASJON. Ingen annen sport overgår Formel 1 og Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team når det gjelder toppkvalitet, maksimal prestasjon og utholdenhet samt teknologisk fremgang. Det er nettopp disse egenskapene som også kjennetegner Power X-Change-batteriene og -apparatene fra Einhell. Denne batterispesialisten og Mercedes-AMG Petronas F1 Team satser begge på de beste komponentene og de mest intelligente og effektive systemene.

Støtte både på og utenfor banen

Vår logo på F1-modellen og draktene

Einhell og Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team – en perfekt match.

Et intervju med Toto Wolff – lagsjef og CEO for Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team.

Toto, hva er det som binder sammen Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team og Einhell?

Toto: Det som binder oss sammen, er teknologien. Både Einhell og Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team har som mål å prestere banebrytende resultater og sette nye standarder i sine respektive bransjer. Det som i tillegg forener dem, er energien og besluttsomheten til ledelsen i Einhell og Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team.

 

Toto, du som er CEO for laget, har jo ambisjoner om å bli verdensmester hvert år. Forventer du like høyt ambisjonsnivå av partnernettverket ditt?

Toto: Det er klart at ingen lag eller bedrifter kan vinne mesterskapet hvert eneste år, men vi kan lære så mye som mulig og etterstrebe langvarig suksess. Jeg ser på partnerne våre at vi alle har samme ambisjon om å lykkes. Allerede under det første møtet ble det klart at Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team og Einhell var på bølgelengde. Vi har de samme unike verdiene, og dette danner et godt grunnlag for samarbeidet.

"Vi er glade for å ha vår samarbeidspartner Einhell som 'Official Tool Expert'. Med den konsekvente videreutviklingen av batteriteknologien sin setter Einhell stadig nye standarder i bransjen. Med Einhell-batteriapparater nyter vi godt av toppmoderne teknologi som gir maksimal ytelse."
Toto Wolff
Lagsjef og CEO for Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team