Mer kraft. Mer utholdenhet. Lengre levetid.

Med PurePOWER Brushless fra Einhell.

Vedlikeholdsfri, kraftfull og effektiv: Sammenlignet med tradisjonelle kullbørstemotorer byr PurePOWER Brushless-motorer fra Einhell på store fordeler som taler for seg selv.

Derfor har vi utstyrt verktøyene våre med våre PurePOWER Brushless-motorer med topp moderne, børsteløse drivverk, som ikke bare sørger for maksimal kraft og ytelse, men også overbeviser ved å oppfylle skyhøye krav på alle områder og til alle prosjekter. Det betyr at friksjonstap eller ufrivillige pauser på grunn av overopphetede motorer hører fortiden til, noe som gir mulighet til lengre batteridriftstid og levetid for maskinene våre med PurePOWER Brushless-motorer.

PurePOWER BRUSHLESS

Bare fra Einhell.

+25%
mer kraft
+50%
lengre driftstid
+100%
lengre levetid

EGENSKAPER

Innovativ fremdriftsteknikk for de mest krevende jobbene.

Minimal avgnidning – maksimal driftstid! 

På tradisjonelle kullbørstemotorer genereres det varme på grunn av friksjon på kullbørstene. Batteriet som leverer energien til motoren, bruker unødig energi på grunn av denne friksjonen. Denne forbrukte energien er da ikke lenger tilgjengelig for batteriet eller maskinen, noe som fører til kortere batteridriftstid. 

Toppmoderne teknologi er benyttet til konstruksjonen av Einhell PurePOWER Brushless-elektromotorer. På våre børsteløse motorer oppstår det ingen slik friksjon som ville kreve ekstra energi. PurePOWER Brushless-motoren kan derfor nyttiggjøre seg energien fra batteriet på en mer effektiv måte og følgelig arbeide lenger – noe som gir lengre og konstant batteridriftstid og høyere effektivitet.

Takket være den forlengede driftstiden for batteriet sparer du noen ladesykluser og kan også gjennomføre store og flere prosjekter uten pause. Dette sparer ikke bare tid, men også verdifull energi og ressurser.

Maksimal effektivitet takket være mikroprosessorstyring.

En mikroprosessor på kretskortet til PurePOWER Brushless-motoren beregner motorens optimale energibruk. Denne optimeringen fører til maksimal effektivitet og dermed til merkbart høyere ytelse enn med tradisjonelle børstemotorer. Denne ytelsen er en kraft som man tydelig kan merke: Den vises blant annet gjennom et høyere dreiemoment for batteridrevne skrutrekkere av samme størrelse.  

Gjennom denne teknologien kan man utvikle betraktelig mer kompakte maskiner, ettersom motorene kan konstrueres merkbart mindre for å oppnå den samme ytelsen. 

Dette gir den fordelen at PurePOWER Brushless-motorer har lav vekt og kompakt konstruksjon. En batteridrevet skrutrekker med PurePOWER Brushless-motor er derfor merkbart lettere og mer kompakt enn den tilsvarende motoren som drives med kullbørstemotor. Dette gir merkbart større komfort og bedre håndtering av verktøyene slik at det er mulig å arbeide mer komfortabelt og mindre trettende.

Maksimal levetid. Garantert.

Tradisjonelle kullbørstemotorer slites på grunn av friksjonen på børstene. Ettersom PurePOWER Brushless-motorer arbeider uten kullbørster, utsettes de ikke for denne typen slitasje eller nedetider på grunn av overoppheting, og heller ikke annen slitasje biter på disse motorene.  

Derfor går PurePOWER Brushless-motorene nærmest i all evighet. 

Ettersom vi er overbevist om denne høye levetiden, gir vi 10 års garanti på våre PurePOWER Brushless-motorer. 

FORDELER

Kraftfull

Full ytelse – ingen kompromisser.

Bedre ytelse takket være mikroprosessorstyrt effektstyring: Våre børsteløse PurePOWER-motorer leverer høyere turtall og høyere dreiemoment sammenlignet med tradisjonelle elektromotorer.

Utholdende

Minimal friksjon – minimale nedetider

Perfekt også for store prosjekter: Gjennom den lave varmeutviklingen kan våre Brushless‐verktøy brukes lenger ved høy ytelse uten å bli overopphetet.

Vedlikeholdsfri

Ingen slitasje – topp driftssikkerhet

Brushless‐motorer utsettes ikke for kullbørsteslitasje på grunn av mekanisk gnidning. Sammenlignet med tradisjonelle kullbørstemotorer øker vi på den måten levetiden vesentlig.

Kompakt

Liten motor – stor virkning

Ettersom børsteløse motorer kan konstrueres mer kompakt, sparer de masse plass og vekt – for ekstra lette og ergonomiske verktøy.

Bærekraftig.

Spar utgifter og ressurser.

Takket være den lengre levetiden til PurePOWER Brushless-motorene øker også brukstiden for Power X-Change-maskinene som bruker dem. Dette sparer ikke bare utgifter ved eventuelle nyanskaffelser, men skåner også verdifulle naturressurser.

Garanti

Garantert levetid

Vår sikre overbevisning om den lange levetiden og slitestyrken til våre PurePOWER Brushless-motorer gjør at vi gir 10 års garanti på motoren i en batteridrevet Power X-Change-maskin.

GARANTI

10 års garanti på PurePOWER Brushless-motorer.

Vår sikre overbevisning om den lange levetiden og slitestyrken til våre PurePOWER Brushless-motorer gjør at vi gir 10 års garanti på din PurePOWER Brushless-motor. 

Du trenger bare å registrere maskinen online for å få den forlengede garantien. Vi forklarer her nærmere hvordan dette fungerer:

Ett batteri for maksimal kraft.

Ett batteri til mer enn 300 maskiner til verksted, hage, hjem og fritid.

Enten det er en børsteløs batteridrevet borhammer eller batteridrevet plenklipper
- Power X-Change-batteriet passer uansett.