The e team and mercedes formula e
The e team and mercedes formula e
The e team and mercedes formula e

E-teamet på oppdrag for Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team

Innsatssted: Depotet til formel 1

E-teamet fra Einhell har for første gang et oppdrag for toppklassen innen motorsport! Utrustet med den innovative batteriteknologien og de toppmoderne verktøyene i Einhell Power X-Change-plattformen støtter den uslåelige kvartetten i E-teamet, Frank, Skye, Mike og Crazy DIY, mekanikerne i Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team. Oppdraget er klart: De sørger for maksimal prestasjon i Mercedes-depotet. Med ekspertkunnskap om Power X-Change og lidenskapen for teknologiske fremskritt bistår de mekanikerne som partnere, for å sikre at kjøretøyene er i toppform på racerbanen.

To partnere. Ett oppdrag. Maksimal prestasjon.

Det nyeste oppdraget til E-teamet

i formel 1

I depotet til Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team går forberedelsene på høygir. Den svarte racerbilen til Mercedes Formel 1 Bolide W14 klargjøres ned til minste detalj til det neste løpet. Plutselig styrter et team av verktøyspesialister inn i depotet og gjør det Einhell-rødt! De er klare til å utføre sitt oppdrag på full gass. Deres bidrag: Maksimal batterikraft fra Einhell! 

Oppdag det nye oppdraget nå!

"Med Einhell-batteriapparater nyter vi godt av toppmoderne teknologi som gir maksimal ytelse."
Toto Wolff
Teamsjef og CEO for Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team
Batterisystemet til E-teamet! Power X-Change

Skaff deg favorittene til E-teamet

for maksimal prestasjon!

Det blir lys!

Batteridrevet lampe TE-CL 18/2500 LiAC

Et must for Skye til bruk i depotet: Med det høyverdige litium-ion-batteriet og en ytelse på 2500 lumen sørger denne batteridrevne lampen for en kraftig og klar belysning.

Lampen er robust og har lang levetid, slik at den også kan brukes i krevende omgivelser. Takket være den ergonomiske designen ligger den godt i hånden og gir mulighet til enkel håndtering. Dårlig lys? Aldri med denne lampen!

Skaff deg den batteridrevne lampen til hjemmet!

Holde hodet kaldt? Ikke noe problem!

Batteridrevet blåser GP-LB 36/210 Li

Den batteridrevne blåseren GP-LB 36/210 Li er den perfekte løsningen for alle som er på jakt etter en kraftig og ledningsfri blåser.

Med det 3-trinns regulerbare og avtakbare røret og en blåsehastighet på inntil 210 km/t i inntil 30 minutter er denne blåseren en ekte tusenkunstner. Selv glovarme formel 1-bremser avkjøles uten problemer av den batteridrevne blåseren. Crazy hva den klarer!

Skaff deg den batteridrevne blåseren til hjemmet!

En brennaktuell del til prosjektene dine

Batteridrevet varmluftspistol TE-HA 18 Li

Med det kraftige 18 V-batteriet og en temperatur på inntil 550 °C er denne batteridrevne varmluftspistolen perfekt til en rekke bruksområder. For eksempel til forming av plast i modellbygging, fjerning av klebefolie, men også til fjerning av gammel lakk, limrester og maling egner den batteridrevne varmluftspistolen seg ypperlig. På LED-displayet ser du på et øyeblikk det valgte temperaturtrinnet. Sikkerheten under bruk er ivaretatt av overopphetingsvernet som er integrert i apparatet.
Denne allsidigheten gjør apparatet til det heteste verktøyet i Mikes verktøykoffert.

Skaff deg den batteridrevne varmluftspistolen til hjemmet!

Få med deg verktøyene på alle oppdrag - trygt og systematisk oppbevart! Det modulbaserte E-Case-systemet fra Einhell

De kraftige hjelperne

til depotstoppet der hjemme!

Batteridrevet slagskrutrekker for superraskt dekkskifte

IMPAXXO 18/230

Den batteridrevne slagskrutrekkeren IMPAXXO 18/230 fra Einhell er det perfekte verktøyet for raskt og effektivt dekkskifte der hjemme. Takket være den høye dreiemomentytelsen på 230 Nm og slagtallet på inntil 3600 slag per minutt løsner den selv gjenstridige hjulmutre i en håndvending. Den kompakte og lette designen til IMPAXXO 18/230 gjør maskinen ekstra praktisk og gir mulighet til komfortabel betjening også ved langvarig arbeid. Hva venter du på?

Gjennomfør depotstoppet der hjemme på kortest mulig tid!

Ledningsfri støvsuger til innvendig rengjøring av bilen

Batteridrevet våt-/tørrstøvsuger TP-VC 36/30 S Auto

Med den smarte batteridrevne våt-/tørrstøvsugeren TP-VC 36/30 S Auto er du helt uavhengig av stikkontakter og kan rengjøre bilen der det passer deg. Ekstra praktisk er støvsugerens allsidighet. Apparatet kan suge opp både tørr og våt smuss og er dermed perfekt til rengjøring av væskesøl eller fuktige rom innendørs. Biltilbehøret, som fugemunnstykket og møbelmunnstykket, gir mulighet til grundig rengjøring på vanskelig tilgjengelige steder. Genialt, ikke sant?

Sikre deg støvsugeren nå!

Annet som kan interessere:

Vil du vite mer om oppdraget og partnerskapet? Eller er du på jakt etter enda mer verktøy til bilen?
Denne veien!