Vis mer

Tilbehør for gjør-det-selv-entusiaster, hobbygartnere og bilelskere

Power X-Change-batterier og -ladere, verktøy og verktøyvogner og mye annet

Få mer ut av Einhell-hageredskaper og -utstyr - med våre kvalitetstilbehør og -forbedringer. Fra batteriladere til verkstedutstyr - her finner du en masse nyttige og praktiske tilleggsprodukter til gjør-det-selv-utstyret.

I tillegg til tilbehør til verksted eller hageskur tilbyr vi et omfattende sortiment av biltilbehør og tilbehør til våre varmeapparater.

Einhell verktøytilbehør. Din fordel:
  • Merketilbehør fra KWB
  • Omfattende serie med spesialtilbehør for alle bruksområder
  • Tilfredsstillende valuta for pengene
  • Høye kvalitets- og sikkerhetsstandarder
  • Garanti og telefonstøtte

Verktøytilbehør for alle bruksområder

Power X-Change

Batterier og ladere til batterisystemet vårt

Ett batteri - tusen muligheter. Power X-Change er en ekte batterifamilie, den tar godt imot alle verktøyene med den samme batteritypen. Våre Power X-Change-tilbehør gjør deg enda mer fleksibel - med nye batterier, separat lader og gunstige startsett.

Verktøy og maskiner

Det perfekte tilbehøret for ethvert verksted

Tar alle prosjektene dobbelt så lang tid, fordi du aldri klarer å finne verktøyet du trenger? Har du ikke ledig plass i skuffer eller skap der du kan putte alle tingene dine? I vårt verktøytilbehør finner du den riktige hjelpen til å organisere verkstedet bedre og mer effektivt. Våre verkstedvogner er perfekt organisert og gir nok plass til alle håndverktøyene dine - både små og store.

God organisering er halve jobben - derfor har vi også flere produkter i vårt tilbehørssortiment. Fra nyttige gaffeltrucker til kraftig heiser: Se selv hvordan du kan innrede verkstedet på en fornuftig måte.

Rengjøringsprodukter

Perfekt til verkstedet eller på farten

Fra startkabler via bærbare powerbanks til pålitelige jekker - vårt biltilbehør er svært nyttig i mange forskjellige kjøresituasjoner. Høy kvalitet og driftssikkerhet er en fordel i krevende situasjoner og sørger for topp funksjonalitet og ypperlig sikkerhet. Vårt biltilbehør er det perfekte supplementet for alle bilelskere og gjør-det-selv-entusiaster og er et must i velutstyrte verksteder.

Hage og skog

Praktiske redskaper for hobbygartnere

Betjente maskiner som hagetromler og multispredere hjelper deg å få skikk på den nye plenen. Einhells sagkjedeslipere sørger for at kjedesagene dine sager skarpt og rent gjennom tykke trestammer. Våre vernehjelmer for skogsarbeid er de beste når det gjelder å beskytte deg mot greiner som faller ned eller flygende fragmenter. Ta en titt på vårt tilbehør for hobbygartnere nå.

Med sans for detaljer Hver detalj på verktøyet er nøye uttenkt. Det er derfor vårt sortiment av tilbehør er så omfattende.

KWB: Tilbehør fra profesjonelle

Høykvalitetstilbehør til høykvalitetsverktøy

Profesjonelle stoler på tilbehør fra KWB! Det er derfor vi foretrekker redskaper og materialer fra tilbehørsspesialistene i Bremen. Fra små deler som bits og bor, til brede sagblad for sirkelsager: KWB leverer den beste kvaliteten, og i mange år har de vært en av de internasjonalt ledende når det gjelder verktøytilbehør. Det er fantastisk å ha en så pålitelig partner med på laget!