More power for large projects with the powerful Power X-Change Plus battery pack.

Ekte ingeniørkunst for ekte spydspissteknologi

Maksimal presisjon og topp moderne produksjonsprosesser
Vis mer

Vi er batterispesialistene!

Våre Power X‐Change-batterier oppfyller de aller strengeste kvalitets- og sikkerhetsstandardene

Et verktøybatteri består av en rekke forskjellige komponenter. Bare når alle komponentene oppfyller de høyeste kvalitetskravene, blir de satt sammen av oss til en Power X‐Change-batteripakke. På den måten oppnår vi både tilstrekkelig ytelse og den nødvendige sikkerheten – under lading, transport og ved intensiv bruk.

Power X-Change-batterier

  • Topp moderne teknologi
  • Solid kvalitet
  • Utholdende
Einhells forskningsteam: "For Power X-Change er sikkerhet og funksjonalitet første prioritet. Derfor følger vi med hver eneste detalj."

Dette preger de enkelte komponentene i vårt Power X‐Change batterisystem:

The label for particularly powerful and safe Li-Ion technology in all Power X-Change devices.

Celler

Topp kvalitet – gjennomprøvd sikkerhet

For våre Power X‐Change-batterier benyttes utelukkende høyverdige li-ion-celler fra anerkjente internasjonale produsenter. På den måten sikrer vi at vi alltid er utstyrt med konstant høy kvalitet og at de strengeste sikkerhetsstandardene overholdes.

Ved valg av våre battericeller stoler vi ikke uten videre på et kjent navn: Hver Power X‐Change-battericelle gjennomgår en automatisert og uavhengig testprosess for å kunne garantere 100 % sikkerhet. Og det også etter flere års intensiv bruk!

The multifunctional battery pack with 4Ah and full 18V power for all Power X-Change devices.

Batteripakke

Utvalgte celler – kresne komponenter

Ettersom de nøyaktige spesifikasjonene for de enkelte cellene kan variere avhengig av produksjonen, sørger vi med strenge utvalgskriterier for maksimal grad av jevnhet og sikkerhet. Derfor består hver Power X‐Change-batteripakke av celler som er perfekt tilpasset hverandre.

Men også de andre komponentene i batteripakken vår må oppfylle de skyhøye kravene. Fra den kjøleeffektive tilordningen av de enkelte komponentene til det støt- og støvbeskyttede plastdekselet: løpende kontroller og praksistester gjør batteripakken vår til et av de beste verktøybatteriene på markedet.

Explosion drawing of a 5.2 Volt Power X-Change Plus battery from Einhell.

Active Battery Management System

Intelligent elektronikk – effektiv batteribeskyttelse

I tillegg til strenge kontroller og forskrifter under produksjonen sørger Active Battery Management System for topp sikkerhet og ytelse – gjennom en lang og intensiv batterilevetid. Vårt Active Battery Management System overvåker på innsiden av hvert Power X‐Change-batteri alle sikkerhetsrelevante påvirkninger, og styrer den optimale bruken av de enkelte cellene.

På den måten forebygges vanlige batteriskader effektivt. Enten det gjelder dyputlading, overspenning, overoppheting, selvutlading eller minneeffekt: Active Battery Management System registrerer skadelige påvirkninger og motvirker disse effektivt. Og ved kritiske batteritilstander slår Active Battery Management System av strømforsyningen.

Safe and convenient charging with the powerful Power X-Change charger from Einhell.

Lader

Pålitelig ytelse – trygg håndtering

Den spesielle Power X‐Change-laderen er ikke bare effektiv, den er også ekstra sikker. Flere interne styringsmoduler sørger for at cellene i batteripakkene lades likt og feilfritt. Dette forlenger ikke bare levetiden til batteriene, det utgjør også en ekstra sikkerhetsfaktor.

På den måten hindrer laderen kortslutninger mellom cellene ved for lave temperaturer og kobler automatisk ut hvis det foreligger feil eller batteriet er fulladet.

Power X-Change-maskiner

Multifunksjonsplattform – perfekt tilpasning

Et komplekst og omfattende batterisystem fungerer bare sikkert og pålitelig når også maskinene batteriene brukes i, er nøye tilpasset kravene. Derfor har vi under design og utvikling av Power-X‐Change-verktøyene og -hageredskapene stilt spesifikke krav til all elektronikk som er integrert i maskinene.

Stadige kontroller og tester sikrer at særlig varme- og brannfølsomme komponenter oppfyller de høyeste sikkerhetsstandardene. Alle Power X‐Change-maskinene gjennomgår dessuten en sertifisering av uavhengige kontrollinstanser.