Vis mer

Verktøy for gjør-det-selv-entusiaster

Fra borhammere til flisekryss

En lekehytte i dag og et nytt innebygd kjøkken i morgen: Ingen prosjekter er for store for en ekte gjør-det-selv-entusiast: Gjør huset ditt til et trivelig og komfortabelt sted - med de rette maskinene og produktene fra Einhell. Oppdag våre håndholdte elektroverktøy eller våre kraftfulle stasjonære maskiner. Opplev friheten ved en ledningsfri verden med vårt Power X-Change-batterisystem, eller kjenn den rene kraften i våre kompressorer og maskiner. Gled deg over behagelig design, pålitelig kvalitet og imponerende service - av gjør-det-selv-entusiaster for gjør-det-selv-entusiaster!

Uansett hvilket prosjekt du planlegger, vil det riktige verktøyet gjøre arbeidet til en lek. Finn ut selv hvordan våre produkter og maskiner kan gjøre deg til en ekte banebryter og gjøre alt gjennomførbart - i huset, på verkstedet eller i garasjen.

Einhell-fordeler for gjør-det-selv-entusiaster
  • Overbevisende valuta for pengene
  • Bredt utvalg av verktøy og maskiner
  • Verktøy og produkter utviklet internt
  • Høye kvalitets- og sikkerhetsstandarder
  • Inntil 24-måneders garanti og telefonstøtte

Einhell-verktøy for alle bruksområder

Elektroverktøy

Boring, skruing og hamring

Like allsidige som gjør-det-selv-prosjektene dine: Enten du flytter, pusser opp eller bare ønsker å snu verden opp ned, vil Einhells håndholdte elektroverktøy omfatte egnede produkter for alle typer arbeid.

Fra batteridrevet slagdrill til kraftige håndholdte sirkelsager tilbyr vi et bredt utvalg av verktøy som er enkle å bruke og likevel takler de tøffeste oppgavene. Perfekt både for nybegynnere og gjør-det-selv-eksperter!

Oppdag nå egnede elektroverktøy til prosjektet ditt. Opplev moderne funksjoner, kvalitetsdesign og glimrende Einhell-fordeler med valuta for pengene. Les deg opp på våre glimrende garanti- og servicetjenester. Brett opp ermene - få gjør-det-selv-drømmene til å bli virkelighet!

Stasjonære maskiner

Saging, sveising og trykkoppbygging

Takle nye utfordringer med maksimal Einhell-kraft for de virkelig store prosjektene! Våre stasjonære maskiner kan brukes overalt der det kreves mye kraft og nøyaktighet. På byggeplassen, i murarbeid, på kjøkkenet eller badet, i verkstedet eller i hagen. De kan utføre svært varierte jobber: Trenger du trykkluft til rengjøring? Da kan du satse på en av våre kraftige luftkompressorer. Vil du skjære parkettgulv, fliser eller steiner? Våre sager og kuttere gjør jobben for deg. Reparasjoner eller hobbyarbeid? Få vellykket resultat med en av våre sveisemaskiner!

All denne praten om kraft og ytelse betyr ikke at vi har glemt noe av det viktigste: Nemlig deg! Våre maskiner er enkle å bruke og praktisk å betjene. De hjelper deg i arbeidet og sørger for at prosjektene blir virkelighet. Se nå!

Rengjøringsprodukter

Støvsuging, spraying og rensing

Ta knekken på støv, smuss og skitt: Einhells våt-/tørrsugere, askesugere og høyttrykksrensere er svært allsidige når det gjelder rengjøring. Med en våt-/tørrsuger kan du fjerne vått byggeavfall, renske opp i en tett avløpsrenne eller fjerne hundehår fra kofferten - hygienisk!

Bli kvitt varm aske fra pipen med en av våre brannsikre askesugere. Blås vekk gjenstridige flekker på veggen, billakken eller mellom steinhellene med vår høytrykksrenser. Ikke bli skitten på hendene - sats på et profesjonelt rengjøringsprodukt fra Einhell.

Bilverktøy

Skruing, lodding og vedlikehold

Uten strev, ingen belønning. Hvis du elsker doningen din, må du arbeide hardt for å få den til å skinne. Hvis du elsker bilen din, må du ta vare på den med Einhell bilpleieprodukter og -tilbehør! Får du tårer i øynene når lakken på bilen din begynner å miste glansen? Skjem bort bilen med en ordentlig ansiktsbehandling ved hjelp av våre poleringsmaskiner.

Du orker ikke vente en halv dag på verkstedet for å få skiftet dekk? Gjør-det-selv; det er enkelt, trygt og raskt med vår vognjekk og slagskrutrekker.

Og som batterieksperter har vi hos Einhell naturligvis ekstra omsorg for batteriet. Klar, ferdig, gå!

Mer enn bare et bredt utvalg! Einhell-verktøy for gjør-det-selv-entusiaster: Innovativ teknologi, pålitelig service og utrolig mye valuta for pengene. Garantert.
All Power X-Change devices rotate around the battery in a circular overview graphic.

Power X-Change-batterisystemet

Allsidig, fleksibelt - og helt ledningsløst

Drømmer du om enkelt fysisk arbeid uten å plages med tungvinte ledninger? Ta en titt på vårt unike Power X-Change batterisystem: De topp moderne høyeffektive batteriene gir pålitelig og varig ytelse - enten det er på verkstedet, i garasjen eller i huset. Høydepunkt: Batteriene våre er multifunksjonelle og passer til alle Power X-Change-produkter, fra batteridrevne skrutrekkere og borhammere til vår nye elektriske PRESSITO-kompressor. Det er virkelig et kraftfullt batterisystem!