More power for large projects with the powerful Power X-Change Plus battery pack.

Førsteklasses ingeniørkunst for topp moderne teknologi

Ypperlig presisjon og de aller nyeste produksjonsprosessene
Vis mer

Vi er batteriekspertene!

Våre Power X-Change-batterier oppfyller de strengeste kvalitets- og sikkerhetsstandardene.

Et verktøybatteri består av en rekke forskjellige komponenter. Bare når alle komponentene oppfyller de høyeste kvalitetsstandardene, settes de sammen til en Power X-Change-batteripakke. Vi er ikke bare opptatt av ytelse, men også sikkerheten som kreves under lagring, forsendelse og bruk av batteriene våre.

State-of-the-art brushless electric motors have been awarded the Brushless Energy label.
Einhell forskningsteam: "Sikkerhet og funksjonalitet er førsteprioritet hos oss i Power X-Change. Dette er grunnen til at vi konsentrerer oss om hver eneste lille detalj."

Dette kan ses i hver av komponentene som utgjør vårt Power X-Change-batterisystem:

The label for particularly powerful and safe Li-Ion technology in all Power X-Change devices.

Celler

Høyeste kvalitet - sikkerhetstestet

Vi bruker bare Li-Ion-celler av høyeste kvalitet med merkenavn av internasjonale produsenter i våre Power X-Change-batterier. På den måten får vi alltid jevnt høy kvalitet og oppfyller kravene i de aller strengeste sikkerhetsstandardene.

Når vi skal plukke ut battericellene, er det ikke tilstrekkelig med et anerkjent merke: Hvert Power X-Change-batteri gjennomgår en automatisert og uavhengig gransking for å sørge for 100 % sikkerhet. Og det selv etter flere års intensiv bruk!

The multifunctional battery pack with 4Ah and full 18V power for all Power X-Change devices.

Batteripakke

Nøye utvalgte celler - førsteklasses komponenter

Ettersom nøyaktige spesifikasjoner for de enkelte cellene kan avvike fra det ferdige produktet, benytter vi strenge utvalgskriterier for å sikre høye standarder for jevnhet og sikkerhet. Så hver Power X-Change batteripakke består av celler som er perfekt tilpasset hverandre.

Andre komponenter i batteripakkene våre må også oppfylle de høyeste standardene. Fra kjøleeffektiv fordeling av de enkelte komponentene til støtsikkerhet og smussbestandighet for plastkabinettet. Kontinuerlige tester gjør batteripakken vår til ett av de beste verktøybatteriene på markedet.

Explosion drawing of a 5.2 Volt Power X-Change Plus battery from Einhell.

Batteristyringssystem BMS

Intelligent elektronikk - effektiv batteribeskyttelse

Som supplement til de strenge produksjonskontrollprosedyrene og -retningslinjene har vi vårt aktive batteristyringssystem (BMS). Det bidrar til å sikre ypperlig sikkerhet og ytelse gjennom hele batteriets levetid. BMS overvåker innsiden av hvert Power X-Change-batteri med hensyn til alle sikkerhetsrelevante parametere og kontrollerer riktig bruk av de enkelte cellene.

På denne måten unngår vi typiske skader på batteriet. Enten det gjelder dyputlading, strømstøt, overoppvarming eller minneeffekt: BMS registrerer skaderisiko tidlig og motvirker den effektivt. Hvis det skulle oppstå kritiske batteriforhold, stenger BMS av strømtilførselen.

Safe and convenient charging with the powerful Power X-Change charger from Einhell.

Lader

Pålitelig ytelse - trygg håndtering

Den spesielle Power X-Change-laderen er både svært effektiv og svært trygg. Flere interne kontroller sørger for at cellene i batteripakken lades jevnt og riktig. Dette ikke bare forlenger batteriets levetid, det utgjør også en ekstra sikkerhetsfordel.

Laderen hindrer dermed kortslutning mellom cellene ved for lave temperaturer og kobler automatisk ut hvis det er feil på batteriet eller hvis batteriet er fulladet.

Power X-Change-produkter

Multifunksjonsplattform - perfekt tilpasning

Et komplekst og omfattende batterisystem fungerer bare sikkert og pålitelig når produktene det forsyner med strøm, også oppfyller de samme høye kravene. Ved utforming og utvikling av Power X-Change-verktøy og -hageutstyr stiller vi derfor spesielle krav til de elektroniske komponentene som benyttes i verktøyet.

Kontinuerlige kontroller og tester sørger for at varmesensitive og brannfarlige komponenter oppfyller de høyeste sikkerhetsstandardene. Alle Power X-Change-produkter gjennomgår en sertifiseringsprosess av en uavhengig kontrollinstans.