The Einhell Power X-Change battery pack consists of several powerful components.

Power X-Change batteripakke

Vi presenterer verktøybatteriet som passer overalt!
Vis mer

Den multifunksjonelle batteripakken for tøffe krav

Toppkarakterer for holdbarhet, ytelse og sikkerhet

Målet vårt: Et innovativt verktøybatteri som passer til alle produktene i den nye batteridrevne verktøyfamilien. Vårt krav: Det beste, mest fleksible og tryggeste verktøybatteriet for gjør-det-selv-entusiaster og hobbygartnere. Vår løsning: Einhell Power X-Change-batteripakke med integrert aktivt batteristyringssystem (BMS).

Vi tror fremtiden tilhører batteridrevne verktøy, og ingeniørene våre har utviklet et batteri som allerede oppfyller de høyeste standardene. Det kombinerer moderne Li-Ion-teknologi med et høykvalitets elektronisk kontrollsystem for bedre holdbarhet, større ytelse og bedre sikkerhet.

Det nye batteriet fra Einhell

  • Høy ytelse, høyeffektive Li-Ion-celler
  • Intelligent batteristyringssystem
  • Ingen minneeffekt, ingen selvutlading
  • Svært trygg faglig utførelse og elektronikk
  • Maksimal fleksibilitet og multifunksjonelt
Tekniske detaljer: Finn ut selv hva som er så spesielt med Power X-Change batteripakke.

Hightech-batteriet som rett og slett bare passer!

A woman removes a Power X-Change battery from the lawnmower and hands it over to a man.

Hva er vitsen med et supert batteri uten det riktige verktøyet? Under utviklingen av det multifunksjonelle Power X-Change-systemet var vi svært bevisst på at vi skulle slippe unna det spørsmålet. Når du bruker Power X-Change, bruker du vår eksklusive batteripakke til over 200 forskjellige verktøy - fra plenklippere til borhammere. Takket være omhyggelig gjennomtenkt design passer batteriet vårt til alle verktøyene, akkurat slik vi ønsket det skulle være. Det er ikke bare multifunksjonelt, det er utrolig snedig og svært innovativt.

Two Power X-Change batteries form a powerful twin pack in a Einhell lawnmower.

Det leveres med ulike spenninger og kapasiteter slik at du kan om ønskelig tilpasse det til bruksområdet og verktøyet. I tillegg til våre fleksible universalbatterier tilbyr vi deg ekstremt kraftige og holdbare batterier. Og for spesielt høyeffektive produkter (slik som vår Power-X-Change-plenklipper) har vi benyttet dobbeltpakketeknologien. Det innebærer at du bruker to Power X-Change batterier samtidig - og på den måten oppnår dobbel ytelse og holdbarhet.