Vis mer

Vi er partnere

Einhell og FC Bayern

Vi har vært på jakt etter en partner som synes ytelse og utholdenhet er like viktig som det er for oss, som verdsetter kraft og fleksibilitet og konsekvent forfølger målene sine. Og nå har vi funnet det vi var ute etter: Fra august 2021 har Einhell som Gold Partner blitt utpekt som Home & Garden Expert for FC Bayern. Både på banen og rundt Allianz Arena: Være til stede når vi gjennomfører spennende prosjekter med vårt Power X-Change-batterisystem slik at spillerne kan oppnå alt på banen.

Et partnerskap

mellom likemenn

Inspirere mennesker ved å gi alt hver eneste dag. Arbeide sammen som et lag med prestasjon og utholdenhet for å takle alle utfordringer. Og på den måten overbevise gjennom egen teknologi og kompetanse. Einhell og FC Bayern har mer til felles enn kjærlighet til hjembyen i hjertet av Bayern, vi har også felles verdier og samme tenkemåte. Som laget bak FC Bayern-laget er vi nå klubbens Official Home and Garden Expert - spesialister og banebrytere for friksjonsløse kamp- og treningsforhold.

Kraftfull banebryter møter tysk rekordmester. Oppdraget? Komme opp på neste nivå!

Pending: Photo of Launch Film (concept; page 7) | Handover of FCB-pennant/battery by Oliver Kahn & Andreas Kroiss.
Pending: Photo of Launch Film (concept; page 7) | Handover of FCB-pennant/battery by Oliver Kahn & Andreas Kroiss.
49
seire i produkttester
31
ganger vinner av tysk eliteserie i fotball
2
partnere
1
felles oppdrag
Pending: Portrait of Oliver Kahn from TV Shooting
Pending: Portrait of Oliver Kahn from TV Shooting
"""Vi trenger mennesker ved vår side som elsker det de holder på med. Som har teknikken inne. Som bringer oss fremover. Vi trenger en partner som vi kan klare alle oppdrag sammen med. Og da er det bare én mulighet.”"

Einhell og FC Bayern

To partnere - ett oppdrag

(Note: The launch film is used here)

Home & Garden Expert for FC Bayern.